Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας με την άδεια της αστικής δικαιοσύνης...

"...Τον σκότωσαν στο ξύλο. Αυτό που δεν τολμούν να ξεστομίσουν τα πουλημένα ΜΜΕ, οι μπάτσοι, οι φασίστες, που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του «νοικοκυραίου», το λένε όλοι όσοι είδαν τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου από την πρώτη στιγμή.
Τον σκότωσαν βασανιστικά, σαδιστικά οι φασίστες, που αυτή τη στιγμή είναι έξω. Και εδώ θα έπρεπε να τρομάζει ο απλός άνθρωπος, γιατί κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας με την άδεια της αστικής δικαιοσύνης.

Τι είναι ο φασισμός; Αυτό που είδαμε στο video της δολοφονίας του ακτιβιστή, καθώς και τον οχετό προπαγάνδας, που ακούσαμε από τους δημίους της ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή, οι παπαγάλοι ψεύδονταν προσπαθώντας να κουκουλώσουν μια στυγερή, άνανδρη δολοφονία.
Ο φασισμός είναι βία και ψέμα, άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Στα θύματα που επιλέγουν οι φασίστες μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από μας. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι. Η αφορμή βρίσκεται, κι αν δεν βρίσκεται, κατασκευάζεται..."

*Απόσπασμα από άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στο ¨ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου