Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Επικίνδυνη εμπλοκή δίχως τέλος. «Κέντρο πρακτόρων» η χώρα για λογαριασμό ΕΕ - ΝΑΤΟ...

Νέα επικίνδυνα σχέδια για το λαό δρομολογούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή «αμυντική συνεργασία».

Στο πλαίσιο των «συνεργατικών σχεδίων» που καταρτίζουν τα κράτη - μέλη για τη στρα-τιωτική αναβάθμιση της ΕΕ, Ελλάδα και Κύπρος αναλαμβάνουν την ίδρυση και λειτουργία «Σχολής Πληροφοριών της ΕΕ».
Η συμμετοχή της χώρας στα ευρωΝΑΤΟικά ιμπεριαλιστικά σχέδια αναβαθμίζεται επίσης με την υλοποίηση, από κοινού με Ιταλία και Ρουμανία, ενός σχεδίου εκπαίδευσης προσωπικού σε πτήσεις ελικοπτέρων, υπό ειδικές συνθήκες και τακτικές, που παραπέμπουν σε πολεμική προπαρασκευή.
Με πρόσχημα την «πολιτική προστασία», συγκροτείται διακρατικό «στρατιωτικό πακέτο» αντιμετώπισης «καταστροφών», «πολιτικών εκτάκτων αναγκών» και επιδημιών. Στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό θα αναπτύσσεται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές της ΕΕ, ή και άλλων οργανισμών.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (21 Νοέμβρη 2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου