Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

«Κόφτης» και στις υποβαθμισμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας...

Η κυβέρνηση ουσιαστικά συνεχίζει την αντιδραστική αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στόχος είναι να στοιχίζει όσο το δυνατόν λιγότερο στο κράτος η φροντίδα για την υγεία των εργαζομένων, στη βάση των απαιτήσεων των επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Στη γνωστή επιχείρηση εξαπάτησης του λαού εντάσσονται οι εξαγγελίες και η προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι με το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει «κοινωνικές ανισότητες» και ότι προω-θεί την ισότιμη, καθολική πρόσβαση του λαού σε υπηρεσίες Υγείας.
Αποκαλυπτικά στοιχεία από ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου αλλά και τις δημόσιες δομές Υγείας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, στο σημερινό τετρασέλιδο «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία».

Το ΚΚΕ καταψηφίζει το νομοσχέδιο και καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να το απορ-ρίψουν, διεκδικώντας τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες στην Υγεία.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (3 Αυγούστου 2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου