Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη...

Σήμερα, συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων. 
Θα ακολουθήσει πορεία στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο.
Αύριο, Κυριακή, η Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώ-
ρες της ευρύτερης περιοχής
Χιλιάδες εργαζόμενοι απ' όλη τη χώρα, αλλά και αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, συνταξιούχοι και νεολαία φτάνουν οργανωμένα από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, 
για να πάρουν μέρος στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, 
με συγκέντρωση και πορεία στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο της πόλης.
Η διαδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων και θα ολοκληρωθεί με συναυλία στο χώρο του ΑΠΘ. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο, με τη Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες της ευρύτερης περιοχής, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
Αποφάσεις συμμετοχής στη σημερινή κινητοποίηση έχουν πάρει 114 συνδικαλιστικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων 12 Ομοσπονδίες και 8 Εργατικά Κέντρα. Στη Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών έχουν δηλώσει συμμετοχή οργανώσεις από Σερβία, ΠΓΔΜ, Κύπρο, Ιταλία, Παλαιστίνη, Συρία, Αίγυπτο, Τουρκία, ενώ την πρωτοβουλία χαιρετίζουν συνδικάτα από Βοσνία, Ιράκ και ομάδα συνδικαλιστών από τις ΗΠΑ.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (24 Ιούνη 2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου