Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Εμετικός αντικομμουνισμός από τα υποπροϊόντα του Χίτλερ - Τότε Χίτες και Ταγματασφαλίτες, σήμερα Χρυσαυγίτες... Πάντα δολοφόνοι και κακοποιοί....

Για άλλη μια φορά σήμερα η προκλητικότητα των βουλευτών της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, χτύπησε κόκκινο στην βουλή, κατά την συζήτηση που είχε θέμα την διεκδίκηση από την Γερμανία πολεμικών αποζημιώσεων.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πολιτικοί απόγονοι των συνεργατών των κατοχικών δυνάμεων του άξονα, στην χώρα μας, επιδόθηκαν σε ένα τόσο προκλητικό αντικομμουνιστικό κήρυγμα,  που δεν έχουμε ξανακούσει τις τελευταίες δεκαετίες και μάλιστα από το βήμα του κοινοβουλίου.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο. βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος, να ζητήσει ώστε να  υπάρξει "διεκδίκηση από το ελληνικό κράτος των απαιτήσεων για τα ανθρώπινα θύματα, για τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους απαχθέντες και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες, οι οποίες προκλήθηκαν με ευθύνη του ΚΚΕ από το 1944 μέχρι και το 1949" !!
Φυσικά μια τέτοια πρόκληση δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον βουλευτή του ΚΚΕ., Γ. Λαμπρούλη, που προέδρευε τότε στην συνεδρίαση της βουλής και από τον Θανάση Παφίλη που έλαβε μετά τον λόγο.
Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ορκίζονται στον Χίτλερ και δεν το λένε διότι είναι «κότες» και πρόσθεσε ότι έχει καταγραφεί η δολοφονική δράση τους που σκότωσαν τον Φύσσα και οι πρόγονοί τους παρέδιδαν κεφάλια ανταρτών στους Βούλγαρους φασίστες και έπαιρναν λύτρα.

*Από το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου