Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Επιχειρηματικά συμφέροντα και ΝΑΤΟικά σχέδια «πιάνουν λιμάνι»...

Με το νομοσχέδιο που συζητιέται στη Βουλή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την πολιτική παράδοσης των λιμανιών στο κεφάλαιο, απαλλάσσοντας μάλιστα τους «επενδυτές» από δημοτικά τέλη και έξοδα ηλεκτροφωτισμού!
Μετά τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί 10 ακόμα λιμάνια, μεταξύ αυτών σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λαύριο και Ραφήνα.
Μονοπωλιακοί όμιλοι και εφοπλιστές θα εκμεταλλεύονται κατ' αποκλειστικότητα τις λιμενικές υποδομές και με επαχθέστερους όρους τους εργαζόμενους.
Η απόφαση της κυβέρνησης, σε συνέχεια των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, υπηρετεί και την αμεσότερη εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, για ελλιμενισμό και ανεφοδιασμό ΝΑΤΟικών πλοίων.

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής : Οργάνωση της πάλης για λιμάνια που υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες. Οι εργαζόμενοι να καταδικάσουν και στις εκλογές τις δυνάμεις που τάσσονται με τα ιδιωτικά συμφέροντα, σε δήμους και Περιφέρειες.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (22 Φλεβάρη 2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου