Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΚΚΕ... Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που «υπερψηφίζουν» ΝΑΤΟ - ΕΕ - επιχειρηματικοί όμιλοι...

Δημήτρης Κουτσούμπας : Ο λαός τώρα να κάνει το βήμα με το ΚΚΕ! Να αποφασίσει να πει την τελική του λέξη, να δώσει το μάθημα που αξίζει στην κυβέρνηση και στους υπόλοιπους μνηστήρες της εξουσίας.

Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά το λαό με τις υποσχέσεις για τις καλύτερες μέρες στη μεταμνημονιακή εποχή, την ώρα που έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει πολιτική μνημονίου διαρκείας και ματωμένων πλεονασμάτων στα χρόνια που έρχονται.
Καταψηφίζουμε την κυβερνητική πολιτική που αναλαμβάνει ρόλο σημαιοφόρου του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, μετατρέποντας την Ελλάδα και το λαό σε στρα-τιωτικό στόχο.
Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και συνολικά την προσπάθεια της κυβέρνησης να αλυσοδέσει τους λαούς των Δυτικών Βαλκανίων στη φυλακή του ΝΑΤΟ, στην πολιτική τού «διαίρει και βασίλευε».
Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που καλλιεργεί τη μείωση των απαιτήσεων, που ευθύνεται για την ηττοπάθεια, την απογοήτευση στα λαϊκά στρώματα.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (17 Γενάρη 2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου