Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΚΚΕ στην Χίο: "Το δηλητήριο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού" δεν θα επικρατήσει στο νησί...

Ο εκπαιδευτικός, και διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου -παράλληλα είναι και στέλεχος του ΚΚΕ- Μάρκος Σκούφαλος, με ανοιχτή επιστολή του που έδωσε στην δημοσιό-τητα, τοποθετείται για την απαράδεκτη συμπεριφορά γονέων και κηδεμόνων της Χίου, που τάχτηκαν κατά της εκπαίδευσης προσφυγόπουλων.

Στο κείμενο του, αναγράφει αυτά ακριβώς που θα έπρεπε να λέει ένας εκπαιδευτικός που πιστεύει ότι επιτελεί λειτούργημα. Στιγματίζει την ενέργεια που την καθοδηγεί η αυτοα-ποκαλούμενη "Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα", η οποία εκμεταλλεύεται "παραπληροφορη-μένους και φοβισμένους κυρίως γονείς" για να διασπείρει το ρατσιστικό της δηλητήριο βάζοντας στο στόχαστρο της μικρά προσφυγόπουλα.

Στην επιστολή του καταδεικνύει τα ψέματα που διασπείρει αυτή η "επιτροπή" τονίζοντας τέλος ότι "το δηλητήριο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού", δεν θα βρει έδαφος να ευδοκιμήσει στο νησί του, αφού "ο λαός μας έχει γερά κόκαλα, έστω και αν είναι ευκολόπιστος γι αυτό και προδομένος, δεν πρόκειται στο τέλος να ανεχτεί ούτε την «προστασία» σας ούτε το να πεταχτούν στον Καιάδα  τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών.

*Αναδημοσίευση από το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου