Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Βήμα βήμα βαθαίνει η εμπλοκή στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ...

Κανένας εφησυχασμός για τις εξελίξεις στην περιοχή! Εργατική - λαϊκή απάντηση, για να κλείσουν όλες οι βάσεις, να απεμπλακεί η Ελλάδα από ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και αποστολές.

Εν αναμονή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, είναι πιο καθαρό από ποτέ ότι η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού, με κύριο στόχο την ενίσχυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια.
Οι αναφορές της κυβέρνησης στον «ιστορικό» της ρόλο να αναδειχτεί σε «ηγέτιδα δύναμη» των αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδίων στην περιοχή, η ένταξη νέων στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υποδομών στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΝΑΤΟ, η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων και η συζήτηση για παραπέρα στρατιωτικοποίηση της Κύπρου, με αμερικανικές και γαλλικές βάσεις, αποτελούν στοιχεία κλιμάκωσης της ελληνικής εμπλοκής σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως έδειξε και η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
ΚΚΕ: Τέτοιους ύμνους στον αμερικανοΝΑΤΟικό παράγοντα, σαν κι αυτούς του κ. Τσίπρα, είχαμε πολύ καιρό ν' ακούσουμε. Επιβεβαιώνεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην προώθηση των - επικίνδυνων για τους λαούς - αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου (29/30 Σεπτέμβρη 2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου