Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες, όχι αυταπάτες στα αποκαΐδια των δικαιωμάτων...

Κλιμακώνεται η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να καλλιεργήσει 
αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για την «έξοδο από τα μνημόνια».

Να δοθεί απάντηση με οργάνωση της πάλης, με σταθμό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μια «νέα εποχή» για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων υπόσχεται η κυβέρνηση, μετά το «τέλος των μνημονίων», με τη διατήρηση όλων των αντεργατικών - αντιλαϊκών νόμων και τη θέσπιση νέων, με βαθύτερη εμπλοκή στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Οι κάλπικες υποσχέσεις και οι εξαγγελίες για ψευτοπαροχές στα πιο φτωχά από τα λαϊκά στρώματα, αλλά και οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης στο κεφάλαιο και στους «εταίρους» της ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανάκτηση απωλειών, επιβεβαιώνουν ότι η «επόμενη μέρα» για το λαό είναι το ίδιο σκληρή με την «προηγούμενη».
Νέα εποχή για το λαό μπορεί να υπάρξει μόνο με οργανωμένη πάλη, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, για ανάκτηση των απωλειών από τα χρόνια της κρίσης και ικανοποίηση των σύγχ-ρονων αναγκών. Με ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και δυνάμωμα της Κοινωνικής Συμμαχίας, ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου, στην πάλη για την ανατροπή της εξουσίας του.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου (25 - 26 Αυγούστου 2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου