Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

«Στάχτη» οι λαϊκές ανάγκες για τα κέρδη. Τώρα οργάνωση της πάλης με το ΚΚΕ...

Ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που τσακίζει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα και αφήνει απροστάτευτο το λαό και το περιβάλλον.

Οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατ. Αττική, με τους 93 νεκρούς έως τώρα και τις μεγάλες καταστροφές, φανέρωσαν με τον πιο τραγικό τρόπο τις συνέπειες από την πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της ανάπτυξης για το κεφάλαιο.
Οι ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για την έλλειψη υποδομών, σχεδιασμού και μέσων ουσιαστικής προστασίας του λαού είναι τεράστιες, ενώ στηρίζουν με κάθε τρόπο την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.
Η άλλη όψη της ίδιας πολιτικής είναι τα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα που κλιμακώνονται, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να ξαναστήσει στα αποκαΐδια το παραμύθι της «καθαρής εξόδου» και της «δίκαιης ανάπτυξης».
Ο λαός οργανωμένος, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, μπορεί να δώσει λύση, διεκδικώντας μέτρα ουσιαστικής προστασίας της ζωής και της περιουσίας του, δυναμώνοντας την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου (11/12 Αυγούστου 2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου