Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Μεταμνημονιακό ... μνημόνιο, εποπτεία και αντιλαϊκά μέτρα επ' άπειρον...

Προπαγανδιστικό σόου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τη συμφωνία στο τελευταίο Γιούρογκρουπ σε σχέση με το χρέος.

Μόνο η εργατική - λαϊκή πάλη μπορεί να φέρει την έξοδο από τα μνημόνια και την πολιτική τσακίσματος λαϊκών δικαιωμάτων, στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων.
Σε μηχανή παραγωγής αντεργατικών - αντιλαϊκών αποτελεσμάτων, στήριξης ιμπεριαλισ-τικών σχεδιασμών και συμφωνιών προς όφελος του κεφαλαίου έχει αναδειχθεί η κυβέρνη-
ση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, κάθε λαϊκό άνθρωπο που βλέπει τη ζωή του να συνεχίζει να θρυμματίζεται για τα κέρδη των μονοπωλίων, να σηκώσει το ανάστημά του. 
Να οργανώσει την αντεπίθεσή του στη νέα συμφωνία κλιμάκωσης της επίθεσης, να παλέψει για την ανάκτηση των απωλειών της κρίσης, να απαιτήσει την κάλυψη των αναγκών του. 
Να κινηθεί αποφασιστικά απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο, την άρχουσα τάξη, τις αστικές κυβερνήσεις, το αστικό κράτος, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Να συμπορευθεί με το ΚΚΕ και τις δυνάμεις του για έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (23 Ιούνη 2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου