Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της πιο πρωτοπόρας κοσμοθεωρίας στην ιστορία της ανθρωπότητας... Δεν είναι το μέλλον της Γης ο καπιταλισμός...

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Υπόθεση "NOVARTIS"... «Κορυφή του παγόβουνου» μονοπωλιακών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών...

Δημήτρης Κουτσούμπας : Πηγή του προβλήματος είναι το Φάρμακο - εμπόρευμα, ιδιοκ-
τησία των επιχειρηματικών ομίλων. Αντικειμενική βάση για ένα ατέλειωτο «δούναι και λαβείν» μεταξύ ομίλων και κυβερνήσεων, είναι οι ανταγωνισμοί τους για μεγαλύτερα κέρδη.

Το ΚΚΕ θα συμβάλει όσο μπορεί για να αναδειχτούν οι πραγματικές αιτίες των σκανδάλων και να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν. Σε καμιά περίπτωση, δεν πρόκειται να παίξει 
σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού από τα επείγοντα και οξυμένα προβλήματα που αντι-μετωπίζει ο λαός: Είτε αυτά αφορούν το πεδίο της οικονομίας, είτε τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς, ιδιαίτερα στην περιοχή μας, στους οποίους η κυβέρνηση χώνεται όλο και περισσότερο.
Το ΚΚΕ ψήφισε υπέρ της συγκρότησης Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, ζητώντας 
να εξεταστούν όλα τα αδικήματα, είτε έχουν παραγραφεί είτε όχι, και η διερεύνηση της υπόθεσης να πάει μέχρι τέλους, να επεκταθεί σε όλους τους εμπλεκόμενους στην πολιτική του Φαρμάκου υπουργούς, σε όλα τα ανταγωνιστικά συμφέροντα μέχρι σήμερα. Σε ότι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες, ζήτησε «να βγουν οι κουκούλες» και να κληθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή.
Αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, για το ποιος εφάρμοσε καλύτερα την αντιλαϊκή πολιτική και στην Υγεία.

*Από την κεντρική σελίδα του Ριζοσπάστη (22 Φλεβάρη 2018)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου